Сайти продажу авто в США та Канаді

Сайти продажу авто в США та Канаді. Автоаукціони Америки

Останні декілька років попит на авто з США та Канади є стабільно високим. Придбати автомобіль з Америки можна дешевше, ніж аналогічний в Україні на декілька тисяч доларів. Враховуючи витрати на перевезення та інші супутні платежі всеодно вдається солідно зекономити.

Сайти з продажу авто в Америці. Американські автомобільні аукціони

Основна причина невисоких цін – це великий авторинок, адже тут продається до 18 мільйонів автомобілів в рік. Вживані автівки тут зазвичай в хорошому стані. Це зумовлено хорошими умовами експлуатації, своєчасним сервісним обслуговуванням та відносно невеликим терміном експлуатації. Найбільш популярним місцем для придбання автомобіля вважаються онлайн-аукціони.

Основна причина невисоких цін – це великий авторинок, адже тут продається до 18 мільйонів автомобілів в рік. Вживані автівки тут зазвичай в хорошому стані. Це зумовлено хорошими умовами експлуатації, своєчасним сервісним обслуговуванням та відносно невеликим терміном експлуатації. Найбільш популярним місцем для придбання автомобіля вважаються онлайн-аукціони. На яких американських аукціонах купують собі авто українці? Публікуємо три самі популярні з них.

copart.com
copart.com

Автомобільний онлайн-аукціон Copart

На цьому торговому майданчику найчастіше продаються автомобілі з США з пошкодженнями – після ДТП, стихійних явищ та актів вандалізму. Щоб тут вигідно купити авто, потрібно добре розбиратися в специфіці ремонту транспортних засобів. Доступ до торгів надається після реєстрації, як дилер.

manheim.com
manheim.com

Автомобільний онлайн-аукціон Manheim

На цьому майданчику в день продається до десяти тисяч авто. Брати участь в онлайн-торгах можуть тільки окремі організації, для звичайних приватних осіб доступу не передбачається. Одна з основних переваг аукціону Manheim – це надання повної інформації про авто, його комплектацію, історію експлуатації, технічний стан тощо. Представники цього аукціону знаходяться в багатьох містах США та Канади.

iaai.com
iaai.com

Автомобільний онлайн-аукціон IAAI

Купувати автомобілі на IAAI можуть тільки зареєстровані дилери. Тут розміщені пропозиції на продаж різними страховими компаніями після страхового відшкодування. Зазвичай ці автомобілі після аварійних ДТП. Виставляються на продаж вони невідновлені.

Зазвичай машини на аукціонах США та Канади купуються через дилерів або компанії-посередники. Найбільш надійний спосіб – це співпраця з зареєстрованими дилерами.

Читайте також Сайти оголошень з продажу автомобілів в Європі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.